Değişen internet ve değişen tüketici davranışları ile Google AdWords, Facebook reklamları, Instagram ve YouTube reklamları gibi internet reklamları da işletmeler için daha önemli hale gelmeye başladı. Özellikle geleneksel mecranın 360 derece pazarlama anlayışının geniş erişim sağlarken reklamverenin hiç odağına girmeyen kitlelere de reklam göstermesi beraberinde büyük bir israfı da getiriyor. Öte yandan internet reklamcılığının üstün ve gelişmiş hedefleme yöntemleri yüksek bilgi birikimini ve sektörel deneyimi gerektirir. Dijital reklam ajansı da işletmelerin pazarlama hedeflerine ulaşmaları için internet reklamlarından en fazla performans elde etmelerini sağlayacak hedeflemeleri ve reklam optimizasyonunu yapar.
İyi bir dijital reklam ajansının farkı nedir? 
Bize göre iyi bir dijital reklam ajansı internet reklamları konusundaki bütün yenilikleri yakından takip eder. Sektörel bilgi ve deneyimine yeni internet reklam modellerini ilave ederek kendini sürekli geliştirir. İyi bir dijital reklam ajansı beraber çalıştığı müşterilerinin beklentilerini iyi bir şekilde anlar ve reklamlarını sürekli optimize ederek aynı reklam bütçesi ile daha fazla satış ya da potansiyel getirmeye odaklanır.
Dijital reklam ajanslarının geleneksel ajanslardan farkı nedir? 
Geleneksel reklamcılıkta reklamı verdikten sonra genellikle ölçümleme ile ilgili bir işlem yapılmaz. Bazı tahminlemeler ile reklam performansı ölçülmeye çalışılır. İnternet reklamcılığında ise tıklanmalar, gösterimler, maliyet gibi birçok faktör anlık olarak takip edilebilir ve ölçülebilir. O nedenle internet reklamcılığı dijital reklam ajansları için sıkı takip ve düzemli kontrol gerektirir. Geleneksel reklamcılıkta yaratıcı kreatif çalışmalar, sloganlar daha ön plandayken internet reklamları sonuca odaklanır. İnternet reklamcılığında markanın mesajının net ve açık olması önemlidir. Bu nedenle dijital reklam ajansları en yaratıcı görselleri oluşturmak yerine en fazla satış getiren görselleri üretmeye odaklanırlar.
Dijital Reklam Ajansı hangi konularda hizmet verir. 
İyi bir dijital reklam ajansları 360 derece pazarlamaya inanmaz. Markanın pazarlama hedeflerine ulaşması için en kestirme yolu izler. İyi bir dijital reklam ajansı işletmeler için performans odaklı internet siteleri hazırlar. web tasarımını mobil uyumlu hale getirir. Google AdWords, Facebook, Instagram, YouTube reklamları ve dijital video hazırlama konularında hizmet verir.
Şeffaf Dijital Reklam Ajansı Nedir? 
Şeffaf dijital reklam ajansı Google AdWords, Facebook, ve YouTube gibi reklamlar için ara paneller kullanarak kendi ajans hizmet bedelini gizlemez. Açık bir şekilde internet reklam harcamaları ve ajans hizmet bedelini gösterir. Müşterilerine internet reklamlarının performansını kontrol edebileceği hesap erişimlerini sağlar.
Go Top